Новини - България

Най-голямото медицинско изложение за работа в Европа „Кариери в бяло“ ще се проведе в София и Пловдив
Прочетена: 329 пъти
Снимка: Pixabay.com

В периода 26 - 27 октомври 2019 г. в България ще се проведе най-голямото  медицинско изложение за работа в Европа – „Кариери в Бяло“. Тази година събитието ще се проведе в два града на страната. Първият ден ще е в хотел Рамада Пловдив Тримонциум в Пловдив и ще започне в 11:00 ч. На следващия ден медицинското изложение за работа ще бъде в столицата – в хотел Рамада София Сити Център и ще е със същия начален час.

 

Участието е напълно безплатно, изисква се само регистрация на уебсайта „Кариери в бяло“.

 

Организаторите споделят, че кризата с медицински персонал се превърна в сериозен проблем за повечето страни в Европа. Ето защо „Кариери в бяло“ предвиждат този проблем и изпреварват събитията като организират всяка година медицински работни изложения, където медицински заведения и фирми за подбор на кадри могат да се срещнат с медицински персонал.

 

Това събитие е посветено на всички медицински кадри от лекари специалисти до студенти от висшите медицински училища. Основната цел на медицинското работно изложение е да предложи по-добър медицински климат както за персонала, така и за институцията, където те могат да предлагат професионални медицински услуги.

 

С над 10-годишен опит в организирането на медицински събития, „Кариери в Бяло „е най-голямата платформа за набиране на персонал в Европа.

 

През 2018 г. са организирани 30 събития в 10 европейски държави с над 7200 участници от всички медицински специалности, които получиха шанс да намерят работа в едно от 400-те лечебни заведения, които участват като изложители.

 

Тази година в България организаторите очакват над 500 участници, които могат да избират от предложенията на 20 медицински фирми за подбор на персонал.

Коментари

юли 2024

ПВСЧПСН
    

Събития

Няма събития