Новини - България

Над 100 души се прегледаха безплатно при дерматолозите на ВМА
Прочетена: 167 пъти
Снимка: ВМА

Над 100 души са се възползвали от безплатните дерматологични прегледи във Военномедицинска академия (ВМА), съобщават лечебното заведение. 

 

В рамките на четири дни специалисти от Клиниката по дерматология, начело с доц. Весел Кантарджиев, консултираха пациенти от цялата страна. Акцент бяха три кожни заболявания: алопеция ареата, атопичен дерматит и гноен хидраденит.

 

"ВМА винаги е била отворена за всички нуждаещи се. Всяка година организираме кампании с безплатни прегледи за различни заболявания. Сега решихме, освен към т.нар. социалнозначими, да се фокусираме и към някои по-рядко срещани болести в нашата област. Поради засилен интерес, за кампанията за гноен хидраденит отпуснахме още един, допълнителен ден, за да можем да помогнем на колкото се може повече хора, предоставяйки им достъпно и най-съвременно лечение", коментира доц. Весел Кантарджиев, началник на Клиниката по дерматология на ВМА.

 

По време на консултациите пациентите са запознати с всички иновативни подходи, получили са индивидуални насоки и ценни съвети за това как да се грижат за кожата си в предстоящите горещи месеци, съобразно дерматологичните им проблеми.

Коментари

юли 2024

ПВСЧПСН
    

Събития

Няма събития