Любопитно -

Медсестри влязоха в ролята на Backstreet Boys заради пациент, пропуснал концерта на момчетата
Прочетена: 995 пъти

Медицински сестри от болница в Атланта (САЩ) влязоха в ролята на момчетата от Backstreet Boys и изнесоха импровизиран концерт на бандата специално за своя пациентка. Причината - дамата е планирала да посети концерта на групата на 21 август в родния си щат Джорджия на 21 август, но 2 седмици преди него е научила, че има онкологично заболване и се наложило да пропусне шоуто, съобщава WSB TV.

 

Пациентката, Аманда Коли с нетърпение очаквала да присъства на концерта, заедно със сестра си Маги Мейс Кингстън. Двете получили билетите за шоуто като Коледни подаръци от съпрузите си.

 

Знаейки, че Коли ще пропусне концерта, сестра й планирала да проведе Backstreet Boys парти в болничната й стая. На поканата й се отзовали около дузина медицински служители и изненадали своята пациентка с изпълнения на хитове като "I Want It That Way" и "Everybody”.

 

„Това наистина оправи настроението ми. Честно мога да кажа, че медицинските сестри в болницата "Нортсайд" са най-добрите", каза Коли.

 

Кингстън публикува видео от събитието в Twitter. Едно от момчетата от Backstreet Boys, Ник Картър, сподели туита и написа:

 

"Липсваше ни снощи, Аманда! Изглежда (и звучи), че имаш страхотен екип, който ти помага да се възстановиш. Ние мислим за теб".

Коментари

април 2024

ПВСЧПСН
     

Събития

Няма събития