Новини - България

Люси Дяковска дари наградата си за импланти на онкоболни жени
Прочетена: 2130 пъти

Люси Дяковска дари наградата си от "Като две капки вода" след третия лайв на музикалното шоу в размер на 1000 лв. на фондация "Св. Иван Рилски". Фондацията осигурява силиконови импланти на жени с карцином на гърдата и зъбни протези на възрастни хора.

 

Люси се превъплъти в примата на българската музика Лили Иванова и изпя емблематичната й песен "Camino". Тя изправи на крака публиката в залата, грабна сърцата на журито и на зрителите на предаването.

"Респект! Това бе спонтанната ми реакция, когато чух Люси да съобщава, че дарява наградата си именно на фондация "Св. Иван Рилски". От много години тя безусловно подкрепя дейността ни и аз най-искрено й благодаря за цялата всеотдайност, енергия и доброта през изминалите 5 години", сподели Елиза Георгиева, учредител и управител на Фондация "Свети Иван Рилски".

На 7 март тази година фондация „Св. Иван Рилски“ отличи Люси Дяковска в категорията "Приятел на Фондацията" на Годишните си награди. Още от основаването на организацията Люси постоянно и безрезервно подкрепя дейността й и откликва с човещина на поканите за съдействие и подкрепа.

Коментари

юли 2024

ПВСЧПСН
    

Събития

Няма събития