Новини - България

Конкурс търси инициативи, които влияят положително на живота на пациентите
Прочетена: 304 пъти

Тева фарма обяви конкурс „Заедно за здраве“ за отпускане на финансова подкрепа на сдружения и институции с нестопанска цел с инициативи или програми, които влияят положително на живота на пациентите и техните семейства. Участници в конкурса могат да бъдат тези, които чрез дейността си допринасят за предоставянето на по-добри грижи и подкрепа на пациентите и техните семейства като създават удобна среда, за да накарат пациентите да се чувстват като у дома си по време на възстановяването си, предоставят подкрепа на семействата на пациентите или предоставят допълнителна цялостна подкрепа, като същевременно отговарят на здравните нужди. Всички, посветени на грижата за пациентите, включително болници, благотворителни и други организации с нестопанска цел, могат да участват със своите проекти и инициативи. След приключване на кандидатстването, журито на Тева в България ще даде своите оценки, след което служителите на компанията ще могат да гласуват за избор на 4 печеливши проекта, които ще бъдат наградени с парични награди за реализиране на регистрираната инициатива.

 

Повече подробности за инициативата са публикувани на официалния сайт на конкурса https://www.teva.bg/humanizing-health/. Формулярът за кандидатстване и други материали, свързани с проекта е необходимо да се изпратят на имейл адрес: Radoslava.Ganozova@teva.bg. Крайният срок за подаване на заявления е 3 юни 2022 г.

 

„Чрез всичко, което правим, ние се стремим да бъдем надежден и стабилен партньор на общността, в която работим. Нашите служители се гордеят, че са част от индустрия, която променя живота на хората по света към по-добро. Радваме се, че с този конкурс ще можем да помогнем на тези, които се грижат за по-добрия живот на пациентите“, казва Николай Хаджидончев, изпълнителен директор на Тева Фарма ЕАД.

Коментари

май 2024

ПВСЧПСН
  
  

Събития

Няма събития