Новини - България

Григор Димитров застана зад „Малките герои на Пирогов“
Прочетена: 239 пъти
Снимка: Стоп кадър - официално видео на кампанията "Малките герои на Пирогов"

Тенисистът Григор Димитров подкрепи кампанията „Малките герои на Пирогов“. Днес официално бе даден старт на втория етап на инициативата на Фондация „Америка за България“ за обновяване на детските отделения на болницата.

 

Инициативата „Малките герои” е продължение на реално текущата реконструкция на детските отделения, която е финансирана от Министерството на здравеопазването. Интериорното обогатяване ще стане чрез добавяне на един модерен, цветен и образователен компонент и ще се финансира чрез допълнителни средства, предоставени от Фондацията и партньорите на инициативата.

 

От днес стартира и DMS кампания. Всеки желаещ може дари 1 лв. за реализирането на инициативата, като изпрати SMS на номер 17 777 с текст DMS PIROGOV. Събраните средства ще бъдат удвоени от Фондация "Америка за България". Целта е DMS кампанията да набере 100 хил. лв., а организацията ще добави още толкова.

 

За популяризиране на DMS номера е създаден и специално видео с участието на първата ни тенис ракета при мъжете, в което се казва:

„Една усмивка понякога помага повече от лекарство. Заедно с Григор можем да създадем приветлива, добронамерена и най-важното – истински лекуваща среда в детското отделение на болница „Пирогов“.

Инициативата на „Малките герои на Пирогов“ до този момент е подкрепена от IKEA, UniCredit Bulbank, Astra Zeneca, Happy, Академия Градът, Tribal Worldwide, LHSA + DP, Ню Йорк, Walltopia, Hewlett Packard Enterprise, телевизия Bulgaria on Air, телевизия Блумбърг, БНТ.

Коментари

май 2024

ПВСЧПСН
  
  

Събития

Няма събития