Събития -

декември 2018

ПВСЧПСН
     
      
4 декември
Вторник
Годишни награди на БПА за 2018 г.
гр. София
гр. София
18:30 - 00:00 ч.

На 4.12.2018 г., вторник, от 18:30 ч. в „Театро“ (София, ул. Върбица 12) за втора поредна година Българската педиатрична асоциация (БПА) ще раздаде своите годишни награди за принос към детското здравеопазване в България.

 

Тази година категориите на наградите са разширени и са разпределени в шест раздела:

 

  • Награда за цялостен принос към развитието на педиатрията в България;
  • Награда за педиатрична клиника на годината;
  • Награда за личност, ангажирана с каузата на детското здравеопазване;
  • Награда за социално отговорна компания;
  • Награда „Моят любим педиатър“;
  • Награда за журналист, ангажиран с детското здравеопазване.

 

На официалната церемония по връчването на Вторите годишни награди ще присъстват педиатри, общопрактикуващи лекари с педиатрична практика, лекари, медицински специалисти, известни обществени и политически личности, представители на институциите, на неправителствените организации и на бизнеса. Водещ на събитието ще бъде актрисата Янина Кашева, която участва в хитовия сериал „Откраднат живот“ по Нова тв в ролята на педиатърката д-р Кръстева.

 

Тържествената церемония за връчване на годишните награди на БПА ще протече в следния ред – откриване и поздравителна реч на проф. Вл. Пилософ, председател на БПА, официална част, коктейл. Музкални гости на събитието ще бъдат талантливите деца Валя Нушева и Камен Костадинов, които ще се борят за големия приз на тазгодишния Национален фестивал "Детска мелодия на годината".