Новини - България

Fibank дари компютърна техника на Националния център по трансфузионна хематология
Прочетена: 200 пъти

Fibank (Първа инвестиционна банка) направи дарение на компютърна техника за нуждите на Националния център по трансфузионна хематология (НЦТХ).

„Изключително сме признателни на Първа инвестиционна банка за помощта и съдействието, които ни оказва”, заяви д-р Николай Андреев, директор на НЦТХ.

Ивайло Александров, директор „Корпоративни комуникации” на Fibank сподели възхищението си от всекидневната работа и отдаденост на служителите от Националния център по трансфузионна хематология, които полагат неимоверни усилия за спасяването на човешки живот в България.

 

През миналата година НЦТХ, съвместно с банката и Българската национална телевизия (БНТ), стартираха кампания за безвъзмездно и доброволно кръводаряване.

 

Целта на кампанията бе да подпомогне дейността на НЦТХ и да популяризира акта на доброволно кръводаряване, който е жизненоважен за спасяването на хиляди човешки животи в България.

 

Инициативата бе подкрепена и от редица известни личности, сред които Радослав Янков, Сани Жекова, Христо Мутафчиев, Митко Кърнев, Ути Бъчваров, Любо Киров, Аделина Радева и Спас Кьосев.

Коментари

април 2024

ПВСЧПСН
     

Събития

Няма събития