Новини - България

Domino’s стартира дарителска кампания в помощ на УМБАЛ „Александровска“ в борбата с COVID-19
Прочетена: 35 пъти

Верига пицарии Domino’s стартира благотворителна кампания за събиране на средства в подкрепа на УМБАЛ "Александровска". С всяка поръчка на пица "Герой" компанията ще дарява по 3 лв. на лечебното заведение като подкрепа на медиците в борбата им с новия коронавирус COVID-19. Инициативата „Пица с кауза“ стартира на 26 март и ще продължи до 30 април 2020 година.

 

От компанията гарантират спазването на строги хигиенни мерки, наложени с цел за ограничаване на разпространението на коронавирус. Приготвянето и доставката се извършват с всички необходими правила за безопасност на храните - дезинфекция на работните повърхности, термична обработка на пиците на висока температура, дезинфекция на ръце и работа с предпазни средства. От миналата седмица е активна и опцията за "Безконтактна доставка", налична при поръчка и от сайта, и през мобилното приложение след онлайн плащане.

 

Пица „Герой“ е най-новото попълнение в менюто на Domino’s и е третата „Пица с кауза“ на компанията. В предходни кампании Domino’s са подкрепили Фондация „Заслушай се“, като в рамките на инициативата са събрани над 60 000 лева. През 2019 година Domino’s подпомага SOS Детски селища в грижата за деца и младежи и само за няколко месеца събраната сума достига близо 30 000 лева.

Коментари

март 2021

ПВСЧПСН
    

Събития

Няма събития