Събития -

ноември 2017

ПВСЧПСН
  
   
16 ноември
Четвъртък
Дискусия на тема: 10 години Сдружение „Национална мрежа на здравните медиатори”
Народно събрание
гр. София
11:30 - 13:30 ч.

На 16.11.2017 г., четвъртък, от 12:30 до 13:30 ч., в зала Изток на Народното събрание (пл.„Народно събрание“ № 2), ще се проведе дискусия на тема: 10 години Сдружение „Национална мрежа на здравните медиатори”. Организатор е Сдружение „Национална мрежа на здравните медиатори” .

 

От 11:30 часа на същия ден във фоайето на Народното събрание ще бъдат открити и четири информационни щандa, на които народните представители и гостите ще могат да се запознаят лично със здравни медиатори и да чуят от тях подробности за дейността и постиженията им в областта на превантивната медицина, сексуалното и репродуктивно здраве, работата с институции и в общността.

 

Събитието се провежда под патронажа на Комисията по здравеопазването към 44-то Народно събрание и е част от проекта „Инициатива за здраве и ваксинопрофилактика”, който стартира през март 2010 г. и обединява усилията на държавния, частния и неправителствения сектор за подобряване на сътрудничеството между общопрактикуващите лекари, здравните медиатори и Регионалните здравни инспекции.

 

На дискусията са поканени представители на отговорните държавни институции, на съсловните организации в сферата на здравеопазването, на професионални, неправителствени и пациентски организации, водещи български медицински специалисти и експерти.