Събития -

март 2022

ПВСЧПСН
 
   
15 март
Вторник
Девети национален фарма форум
София Хотел Балкан
гр. София
10:00 - 14:10 ч.

На 15.03.2022 г., вторник, от 10:00 до 14:10 ч. в София хотел Балкан ще се проведе Девети национален фарма форум, организиран от сп. "Мениджър".

 

Ключови теми на събитието ще бъдат:

 • Фактори за ускорено развитие и модернизация на българското здравеопазване и политики за насърчаването им;

 • Регулации, които следват иновациите;

 • Икономика на здравето от нов тип – в търсене на устойчив баланс между нарастване на инвестициите в здравеопазване и ефективната им възвръщаемост;

 • Тенденциите, които променят фарма индустрията – какво предстои в областта на терапиите от ново поколение: персонализирана медицина, имунотерапия, биотехнологиите, клетъчна и генна терапия;

 • Технологичната революция и ефектите от нея за сектора и здравните системи – готови ли сме за следващия скок?

 • Най-важните открития, решения и практики, които проектират бъдещето на фарма индустрията и медицината: изкуствен интелект и нови открития, концепцията за Healthcare Design, роботика и нанотехнологии, VR за обучение и лечение, прецизна медицина чрез фармакогеномика, 3D принтирани терапии, AR в помощ на здравните грижи.

 

Във фарма форума ще участват висши мениджъри и лидери на мнения от водещи компании и фарма индустрията, авторитетни учени и медицински специалисти, представители на държавни институции, ангажирани със секторните политики,  представители на съсловни и браншови организации.

 

Повече информация за събитието можете да видите ТУК.

 

Девети национален фарма форум се осъществява с подкрепата на: AstraZeneca; MagnaPharm; Astellas; Novartis; Българска болнична асоциация; СЕНТИЛИОН; MED-EL.

 

Медийни партньори на събитието са: bTV; dir.bg; puls.bg; REDmedia.