Събития -

юни 2016

ПВСЧПСН
  
   
24 юни
Петък
Ден на отворените врати за консултация с магистър-фармацевти
Ботаническа градина на СУ "Св. Климент Охридски"
гр. София, ул. "Московска" 49
10:00 - 14:00 ч.

На 24.06.2016 г., петък, от 10:00 до 14:00 ч. в Ботаническата градина на СУ "Св. Климент Охридски" ще се проведе Ден на отворени врати за консултация с магистър-фармацевти. 

 

В рамките на инициативата всеки желаещ може да направи лекарствена консултация с магистър- фармацевт и да премери своето кръвно налягане. Ще има демонстрации за приготвяне на лекарства, както и беседи за ароматерапията, билките и природолечението.

 

Събитието е част от най-големия фармацевтичен форум - Българските фармацевтични дни, които тази година честват 10-то юбилейно издание. Те ще се проведат от 24 до 26 юни 2016 г. в София, а на официална церемония в Националната опера и балет ще бъдат връчени годишните награди на Българския фармацевтичен съюз (БФС) за продукти на годината.

 

На 25 юни в зала 3 на НДК ще се проведе специализираноо изложение. Програмата на форума, която тази година е под надслов "Фармацевтичната практика - професионална грижа за пациента", предвижда научна панели и практически обучителни модули. На специална гала – вечер за членовете на съсловната организация ще бъдат връчени наградите за магистър-фармацевт на годината и Регионална фармацевтична колегия на годината.

 

Специално за форума пристига Ян Смитс, президент на Европейската фармацевтична група.

 

Източник: pharmmedia.bg