Новини - България

Д-р Кремена Калинова е новият регионален мениджър на Медтроник в България
Прочетена: 411 пъти
Снимка: Медтроник

Д-р Кремена Калинова е новият регионален мениджър на Медтроник за България, съобщиха от технологичната компания, специализирана в медицински изделия. Тя ще развива търговските и стратегически политики на Медтроник пред обществото, институциите и партньорите. 

 

Новият регионален директор д-р Калинова има над 20-годишен опит във фармацевтичната индустрия, работила е в няколко иновативни мултинационални  компании, където е заемала различни позиции. 

 

„Д-р Кремена Калинова ще затвърди позицията на Медтроник като лидер в областта на здравните технологии, прилагайки модерни и иновативни медицински продукти, терапии и решения. Вярваме, че заедно с българския екип тя ще продължи да развива местния клон на компанията, фокусирайки се върху нашия основен приоритет - да посрещнем нуждите на пациентите“, каза Хрвойе Валечич, директор на CEE South Cluster в Медтроник.

 

„За мен е истинско предизвикателство да поема тази позиция и да продължа успешната работа на колегите в местния офис на Медтроник. Вярвам, че никой не може да се справи самостоятелно със здравните предизвикателства, пред които е изправен светът днес, затова трябва да обединим сили със специалистите в различни области и да предложим на българските пациенти най-добрите здравни решения“, сподели д-р Кремена Калинова.

 

Медтроник е световен лидер в областта на медицинските технологии, услуги и здравни решения. Компанията е известна със своите променящи животи иновации и революционни медицински технологии и предлага терапии за повече от 70 различни заболявания, като диабет, затлъстяване, онкологични и сърдечно-съдови проблеми. В цял свят в Медтроник работят 85 000 души в 160 държави. В България компанията отваря своя офис през 2015 г.

Коментари

юли 2024

ПВСЧПСН
    

Събития

Няма събития