Новини - България

Д-р Дариткова и още един депутат от ГЕРБ са с COVID-19
Прочетена: 191 пъти

Двама народни представители от ГЕРБ са дали положителни проби за коронавирус след проведените тестове сред всичките депутати в парламента, съобщават от партията. Това са председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и на Комисията по здравеопазването към 44-тото Народно събрание д-р Даниела Дариткова и депутатът Даниела Малешкова.

 

Д-р Дариткова и Даниела Малешкова се намират в добро състояние и нямат никакви оплаквания. Те са информирали семействата си и ще се подложат на доброволна карантина за 28 дни у домовете си.

 

Двете няма да участват в предстоящите заседания както на парламентарните комисии, така и в пленарните заседания.

 

Във Facebook профила си д-р Дариткова написа:

 

"За съжаление днес ми бе потвърдена положителна проба за коронавирус. Това налага следващите 28 дни да остана под карантина в дома си. Чувствам се добре, нямам никакви симптоми на заболяването. Ще бъда на разположение на моите пациенти и ще ги консултирам по телефона. В лекарския кабинет, където е практиката ми, ще бъда замествана от колеги. През последната седмица, когато съм преглеждала пациенти, съм спазвала всички противоепидемични правила и няма риск да съм ги заразила.
Моля ви, пазете се! #ОстанетеСиВкъщи"

Коментари

юни 2023

ПВСЧПСН
   
  

Събития

Няма събития