Новини - България

Безплатно обучение за родители на деца с увреждания
Прочетена: 1034 пъти

Специализирано обучение за семейства, които отглеждат деца със специални образователни потребности до 18-годишна възраст, организира Дом за медико-социални грижи за деца "Св. Иван Рилски" в столицата.

 

Родителите ще получат съвременни и адекватни практически знания за методите за рехабилитация в домашни условия. Ще се обърне внимание на психологическата страна на отглеждането на деца с увреждания и преодоляването на ежедневния стрес и страх от несправяне. Самото обучение ще се проведе в 3 модула от психолог, логопед и ерготерапевт, а темите ще обхванат основни психологически похвати, кинези- и ерготерапевтични средства за включване в ежедневните дейности, техники за подпомагане и развитие на уменията за хранене и други.

 

Обучението ще се проведе на 18, 19 и 20 април 2017 г. от 17,00 до 20,00 ч. в ДМСГД "Св. Иван Рилски" (София, кв. Лозенец, ул. "Мала планина" № 36).

 

Желаещите могат да се включат само в една от посочените дати. Обучението е безплатно и могат да се запишат повече от един член на семейството.

 

За записване е необходимо да се изпрати имейл със следната информация на i_popova@intelday.com:

 

  1. Име на родителя/ член на семейството: ...
  2. Име на детето и години: ...
  3. Кратко описание на здравния статус на детето: ...
  4. Желая да се включа в обучение на дата: ...
  5. Телефон и и-мейл за контакт: ....

 

За допълнителна информация моля обръщайте се към Илина Попова на телефон 0878 49 80 10.

Коментари

юли 2024

ПВСЧПСН
    

Събития

Няма събития