Новини - България

Безплатни прегледи и консултации в ин витро АГ център Димитров
Прочетена: 465 пъти
Снимка: Pixabay.com

Специалистите на Ин витро АГ център Димитров ще провеждат през месец март безплатни първични прегледи и консултации на жени, които планират бебе. Прегледите ще се провеждат всеки четвъртък от месеца между 12 и 15 ч. в клиниката с адрес: гр. София,  ж.к. Младост I, ул. “д-р Стоян Чомаков“ 2. Датите са: 2, 9, 16, 23 и 30 март.

 

„Този жест към дамите е свързан с желанието ни по-голяма част от тях да обърнат внимание на репродуктивното си здраве. Разцвета на репродуктивния период на жената е между 18 и 30 години, което е и най-добрата възраст за забременяване“, напомня д-р Йосиф Димитров – управител на Ин витро АГ център Димитров и специалист по репродуктивно здраве с над 40 годишен опит.  

 

„След 30-та година фертилитета започва бавно да се понижава, а след 35 г. стремително пада надолу. Родителството не бива да се отлага“,  допълва д-р Димитров.

 

Всички дами, които желаят да се включат в безплатните първични прегледи и консултации през месец март, е небходимо да си запишат час предварително на телефоните на регистратурата: 02/95 473 40 ; 0888-23-22-00.

Коментари

юни 2024

ПВСЧПСН
     

Събития