Red Media - информационен сайт за здравеопазване
Информационен сайт за здравеопазването и здравната реформа

Новини - България

BAPRA Bright Awards: Инициативата „Заедно за повече здраве“ е отличена Кампания на годината
Прочетена: 65 пъти

Агенция PR Play е големият победител в специалната категория „Кампания на годината“ на 11-тите годишни награди на Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА). Наградата бе връчена на официалната церемония на BAPRA Bright Awards вчера, 12.05.2021 г., която тази година се проведе под мотото „Енергия за промяна“.

 

Агенцията бе отличена с голямата награда за реализираната кампания на инициативата „Заедно за повече здраве“ на Асоциацията на научноизследователските фармацевтични производители в България (АРФАРМ), Българския лекарски съюз (БЛС) и Българския фармацевтичен съюз). От юли 2020 г.  PR Play изгради и реализира успешно комуникационните активности за постигане на целите на инициативата, а именно – осигуряване на по-голям финансов ресурс за здравеопазване през 2021 г.  в контекста на предизвикателствата, свързани с пандемията, очакванията на българското общество за развитието на здравеопазването и осигуряването на допълнителни средства за устойчивото финансиране на системата.

 

„Изключително съм благодарна на клиентите, които ни се довериха за тази толкова важна и отговорна кампания и се гордея с екипа от професионалисти в нашата агенция. Ще продължим да работим за каузи, ценности и бизнес целите на нашите клиенти с още по-голям хъс и мотивация“, каза Камелия Димитрова, управител на PR Play и председател на БАПРА за 2020 – 2022 г.

 

В конкурса BAPRA Bright Awards 2021 се състезаваха 141 кампании, реализирани в периода 2019 – 2020 година. Те бяха оценени от 34-членно международно жури, с председател г-н Нитин Мантри – президент на Международната асоциация на комуникационните агенции ICCO.


 
***
Агенция PR Play е основана през 2003 г.  Позната е с дългогодишния си опит в областта на здравеопазването и фармацията, както и в сферите на земеделието, инфраструктурата, енергетиката, европейската интеграция и др.


Портфолиото на компанията включва корпоративен PR, специализиран PR в областта на здравеопазването, продуктови комуникации, кризисни комуникации, Public Affairs, CSR, консултации за спонсорство, B2B, Digital&Social Media, вътрешни комункации, събитиен мениджмънт, медиа трейнинги, медиа планиране, медиа мониторинг и др.


PR Play e член на Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА).

Коментари

май 2022

ПВСЧПСН
      
     

Събития

Няма събития