Събития -

юни 2022

ПВСЧПСН
  
   
24 юни
Петък
Български фармацевтични дни
Гранд Хотел Пловдив
гр. Пловдив
00:00 - 00:00 ч.

В периода 24 - 26 юни 2022 г. в Гранд Хотел Пловдив, гр. Пловдив, ще се проведе петнадесетото издание на Български фармацевтични дни, най-значимото събитие в календара на Българския фармацевтичен съюз.

 

В събитието ще участват представители на фармацевтичното съсловие, държавни институции, академичната общност, студенти, производители, дистрибутори, представители на сродни български и международни организации, както и много специалисти в сферата на здравеопазването.

 

През 2022 г. Български фармацевтични дни ще се проведат в духа на иновативното, различното, полезното. Ще бъдат дадени отговори на много въпроси и ще бъдат представени последните открития и тенденции в сектора. Специализираното изложение ще започне още от първия ден на събитието, петък, 24 юни.

 

Фокусът на Български фармацевтични дни 2022 ще бъде трудовоправните отношения, отговорности и права на фармацевта.

 

За поредна година част от събитието ще бъде и откритото изложение „Попитай фармацевта“, което ще се проведе на  24 и 25 юни в Централната пешеходна част на града от 10:00 до 18:00 ч. Изложението е насочено към широката общественост и цели да популяризира продуктите и услугите предлагани в аптеката, както и ролята на магистър-фармацевта, като най–достъпният медицински специалист.