Любопитно -

Български чатбот бори болестите на опорно-двигателната система, породени от работата пред компютър
Прочетена: 1115 пъти

Български стартъп пуска чатбот, борещ се със заболяванията на опорно-двигателната система, породени от работата пред компютър. Чатботът Stretchbit е разработен в партньорство с Rakuten Viber, и ще е достъпен ексклузивно за потребителите в България.

 

Основната му цел е да помогне на хората да останат физически активни през работния ден, намалявайки негативните ефекти от погрешната стойка и прекомерното заседяване. Комуникацията с чатбота е много лесна и ефективна - на всеки час, Stretchbit подсеща потребителя да направи двуминутна почивка далеч от работното място и изпраща упражнение, подходящо за офис средата и за освобождаване на напрежението в тялото.

 

Интерактивното пътешествие в света на Stretchbit започва със свалянето на стикер пакета “Органчетата”. Благодарение на креативния си дизайн и предизвикателни послания, забавните и ангажиращи картинки ще привлекат вниманието на обществото към болестите на модерното време. Стикерите са достъпни напълно безплатно в стикер пазара на Viber за следващите три месеца, а всеки който ги свали, автоматично се абонира за чатбота, където започват и съществените упражнения извън дигиталната среда.

 

Коментари

юни 2024

ПВСЧПСН
     

Събития