Новини - България

Българин пое ръководна позиция в Байер за Румъния, България и Молдова
Прочетена: 301 пъти
Снимка: Байер

От месец май тази година Ивелин Кирчев е новият Ръководител „Право, патенти и законосъобразност“ на Байер. На този пост той ще отговаря за всички правни дейности, включително координацията на дейностите на организацията свързани със законосъобраност и патенти, в Румъния, България и Молдова.


Ивелин Кирчев се присъединява към Байер през 2013 г. и през последните пет години успешно ръководи и развива „Право и законосъобразност“ в Байер България, като сътрудничи на всички бизнес направления в компанията. През 2016 г. той става член на Глобалната група на Байер, практикуваща в сферата на Антитръст, а през 2017 г. е избран да участва в Глобалния екип на Байер за защита на личните данни, който разработва политики за защита на личните данни в Леверкузен.


Преди Байер България, Ивелин Кирчев работи в Колиърс Интернешънъл с активности в Югоизточна Европа, където участва и в проекти по сливания и придобивания. Той притежава магистърска степен по право и магистърска степен по международни отношения от Софийския университет „Св. Климент Охридски“, както и редица квалификационни степени от международни организации в сферата на правото.

Коментари

юли 2024

ПВСЧПСН
    

Събития

Няма събития