Събития -

октомври 2018

ПВСЧПСН
    
11 октомври
Четвъртък
XIII-ти Национален конгрес по гастроентерология с операции на живо
„Рамада София СИТИ Център”
гр. София
09:00 - 18:30 ч.

От 11 до 13 октомври 2018 г. в София ще се проведе XIII-ти Национален конгрес по гастроентерология. „Гвоздеят“ на програмата ще бъдат операции на живо във Военномедицинска академия (ВМА), които ще се предават чрез телемост в Осло и Лион, съобщават от лечебното заведение.

 

Престижният форум, за който в София ще пристигнат изтъкнати специалисти от Швейцария, Италия, Франция, Испания, Австрия, Израел, Великобритания и Русия, се открива на 11 октомври 2018 г. в „Рамада София СИТИ Център” и ще продължи три дни.

 

„Верни на създадената традиция, ще започнем с модула „Следдипломна квалификация”. Основният акцент в него ще бъдат демонстрациите на живо с ендоскопски и ехографски подходи при проблемни случаи и възможността за интерактивна дискусия между демонстратори и аудитория”, коментира председателят на Българското дружество по гастроентерология и началник на Клиниката по гастроентерология и хепатология във ВМА проф. д-р Крум Кацаров.

 

Програмата „The Best of EASL” пък ще предостави възможност на специалистите да обсъдят ключови за съвременната хепатология предизвикателства с водещи европейски експерти.

 

Подробна информация за темите, лекторите и програмата можете да видите в приложената програма на конгреса.