Събития -

декември 2018

ПВСЧПСН
     
      
18 декември
Вторник
Празник на дарителите в УМБАЛ "Св. Георги"-Пловдив
гр. Пловдив
гр. Пловдив
11:00 - 12:00 ч.

На 18.12.2018 г., вторник, от 11:00 ч. Клиниката по педиатрия и генетични заболявания на УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив (ет. 5, Аудитория 8) организира празник на дарителите. Тържеството се провежда за пета поредна година и с него се изказва благодарност на всички дарители през изминалата година, разказа проф. д-р Иван Иванов, началник на  клиниката, която сред пловдивчани е по-позната като Детска клиника.

 

Наред със сертификатите, които ще получат всички благодетели, ще бъде представен и отчет за използването на даренията и равносметка за работата на клиниката през 2018 г.

 

Водещи на празника ще бъдат пациенти на клиничното звено. Тъй като тази година мотото на Празник на дарителите е „ПАЦИЕНТИТЕ ЗА НАС“, ще бъде представен кратък филм с интервюта на лекувани в Детска клиника деца и техните родители. След филма ще бъдат показани отзиви в специалната книга за впечатления  и от уебсайта на клиниката.

 

Ще бъде обявена и една нова кампания за предстоящата 2019 година, в която Пловдив ще бъде Европейска столица на културата.

 

Тържеството ще продължи с музикално-поетична програма, която включва изпълнения на деца от НУМТИ „Добрин Петков“ и лекари, след което ще бъдат поднесени сертификатите на дарителите.

 

И тъй като наближава Коледа а всички пациенти на клиниката са деца, ще им бъдат раздадени подаръци на децата, подготвени от студенти по дентална медицина.