Галерия - Видео

Какво изпусна Алекс?
Прочетена: 76 пъти

Алекс е диагностициран със злокачествено заболяване на кръвта. Той преминава през различни житейски ситуации, правейки своя избор и взимайки решения, знаейки за трудностите, които му предстоят след поставената диагноза. Но все пак Алекс осъзнава, че животът със злокачествени заболявания на кръвта вече е възможен, благодарение на иновациите в медицината.

 

Това е историята, която се разказва в информационен видео клип, разработен в рамките на информационната кампания „Животът със злокачествени заболявания на кръвта е възможен“. В ролята на Алекс влиза актьорът и телевизионен водещ Николай Дограмаджиев.

 

Информационната кампания „Животът със злокачествени заболявания на кръвта е възможен“ се провежда за втора поредна година. Тя се организира от Българско сдружение „Лимфом“, Национално сдружение на хората, страдащи от ХМЛ, Българско медицинско сдружение по хематология (БМСХ), Българско медицинско дружество по детска хематология и онкология, Български лекарски съюз (БЛС) и Асоциацията на научноизследователските фармацевтични производители в България (ARPharM).

Коментари

октомври 2019

ПВСЧПСН
 
   

Събития

Няма събития