Галерия - Фото

Деца бяха наградени от здравно министерство за участие в конкурс по повод Деня на влюбените
Прочетена: 322 пъти
Снимка: Министерство на здравеопазването

Заместник-министърът на здравеопазването Светлана Йорданова и главният секретар на Министерството на здравеопазването (МЗ) проф. д-р Красимир Гигов наградиха участниците в конкурс за фотографии и валентинки по повод 14 февруари, Деня на влюбените.

 

Събитието се организира от Столичната регионална здравна инспекция (СРЗИ) заедно с учениците от 42 ОУ „Хаджи Димитър“ и Национална професионална гимназия по полиграфия. Темата на конкурса е „Послание към човека, който обичаме!“. Инициативата се осъществява в изпълнение на дейностите по Националната програма за превенция и контрол на ХИВ/СПИН и сексуално предавани инфекции 2017-2020 г.

 

В награждаването на детските рисунки и фотографии участваха също заместник-министърът на младежта и спорта Ваня Колева, зам.-директорът на СРЗИ д-р Илонка Маева, Сандра Ирбе – представител на Глобалния фонд, както и директорът на дирекция „Промоция и профилактика на болестите и зависимостите" в МЗ д-р Тонка Върлева.

 

Празника на децата уважиха още телевизионните водещи и продуценти Иван и Андрей, водещият на телевизионно предаване „Черешката на тортата“ шеф Иван Манчев, бившият президент на Българския футболен съюз (БФС) и Mрофесионалната футболна лига и други популярни личности. Водещ на събитието беше актьорът Ники Кънчев.

Коментари

март 2019

ПВСЧПСН
    

Събития