Новини - България

БЛС обявява конкурс за студенти по медицина, специализанти, докторанти и млади лекари
Прочетена: 170 пъти
Снимка: Pixabay.com

За осма поредна година Български лекарски съюз (БЛС) ще подпомага развитието на младите български лекари чрез  проект за финансово стимулиране. Тази година съсловната организация реши финансовото стимулиране на бъдещи и млади лекари да бъде както следва:

 

1.) Студенти 5-ти и 6-ти курс, чрез отпускането на месечна стипендия в размер на 150 лв. в рамките на една учебна година (9 месеца). Срок за кандидатстване – 18.11 – 18.12.2019 г.;
 
2.) Финансиране на участие в национални и международни научни форуми на млади лекари до 35 години, специализанти, които не са завършили своята специализация, докторанти (редовни или на самостоятелна подготовка), които имат договор за обучение и на се отчислени към датата на подаване на заявлението. Срок за кандидатстване – целогодишно.

 

Критериите за отпускане на стипендии и за финансиране на участията в национални и международни форуми, както и образците за кандидатстване може да намерите на сайта на съсловната организация:  https://blsbg.com/. Документи се приемат на адрес: гр.София, бул.“Акад.Ив.Гешов“ №15, Център по хигиена, ет.2, ст.6.

Коментари

септември 2020

ПВСЧПСН
 
    

Събития